SPORTMASSAGE OP DIT MOMENT WORDEN ER GEEN NIEUWE CLIËNTEN AANGENOMEN.  

Heb je last van vastzittende spieren in de nek -of schouder(s), pijnlijke stijve rug of heb je regelmatig hoofdpijn? Pijn en of een krampachtig gevoel in de kuiten of bovenbenen? Heb je een (sport)blessure opgelopen of door werkgerelateerde spier/pees problematiek of misschien geopereerd geweest en hou je rondom het litteken last van pijnlijke plekken.. Er zijn zoveel redenen om spierklachten te krijgen, maar hoe kom je er nu vanaf? 

Een sportmassage kan dan een uitkomst bieden. Meestal wordt er gekozen voor een of meer behandelingen van

30 minuten. De nadruk ligt op het stimuleren van de bloedsomloop en de spieren los te masseren door middel van verschillende massagetechnieken juist daar waar het probleem zich bevindt en daarnaast ben ik een voorstander om ook rondom liggende spieren te behandelen. Dus last van je nek.. dan behandel ik ook je hoofd, schouders en rug.

Er is een duidelijke opbouw en afbouw in deze massage met afsluitend het stimuleren van het afvoeren van de losgemasseerde afvalstoffen.

Belangrijks is om, na de massage, voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen het lichaam gemakkelijk kunnen verlaten.

ONTSPANNENDE MASSAGE

Deze massage heeft als doel om jou lijf te laten ontspannen en je gedachten van het hectische bestaan even te laten voor wat het is. Zo'n uur voor jezelf kan je heel goed doen.

Een ontspannende massage wordt meestal uitgevoerd aan de rugzijde, van top tot teen.

De wijze waarop deze massage wordt gegeven is rustig en ritmisch.

STOELMASSAGE kan op 2 verschillende wijze gegeven worden;

Zittend, voorover geleund op een speciaal ergonomische stoel ontvang je door de kleding heen een shiatsu massage. Shiatsu is een drukpunt massage, gebaseerd op een eeuwenoude Chinese techniek. De doelstelling is hierbij om de (levens)energie weer goed te laten stromen.

 

Zittend, voorover geleund op dezelfde stoel, hier wordt er gemasseerd met massageolie op een ontbloot bovenlichaam. De stoel is een mooi alternatief, mocht je niet graag op de buik liggen. Er kan dan een ontspannende of sportmassage (behandeling) uitgevoerd worden aan rug, schouders, nek en armen, zonder dat je op de behandeltafel hoeft te liggen.

CUPPING therapie

Cupping is een traditioneel Oosterse behandelwijze. Er wordt tijdens de massage gebruik gemaakt van siliconen cups welk vacuüm op de huid geplaatst worden, hierdoor vindt er diepte werking plaats. Het bindweefsel wordt los gemasseerd en de elasticiteit, doorbloeding van o.a. de spieren en de huid wordt gunstig beïnvloed. Cupping bevorderd de conditie van spieren, bindweefsel en de huid en bevorderd de afvoer van toxines.

 

Cupping wordt ingezet voor onder andere;

bindweefsel massage

cellulitis behandeling

sinusitis 

frozensholder

spierklachten algemeen

migraine

lage rugklachten

nek -en schouder klachten

cosmetisch cupping (face-lifting door middel van bindweefselmassage) 

 

Cupping kan blauwe plekken geven, deze zijn kort durend en zijn niet pijnlijk.

 

 

 

je mag ook voor meer info contact opnemen met Linda Beenen tel: 06 50 696 211